Ecostyle

Ecostyle ontwikkelt al meer dan 50 jaar ecologische producten voor dier én tuin met de natuur als voorbeeld. Ecostyle levert 100% natuurlijk en ecologisch verantwoorde producten voor uw tuin en dier. Professionals en hobbyisten gebruiken dan ook vaak de Ecostyle producten, want een gezonde tuin begint uiteraard met de juiste verzorging. Dit kunt u doen door ecologisch, duurzaam én verantwoord te zijn met de ecostyle producten. Of het nu draait om kalk- en meststoffen, insecten- of onkruidbestrijdingsmiddelen. In het assortiment van ons tuincentrum te Den Haag vindt u alles voor een goede verzorging en bescherming van uw siertuin, moestuin en gazon. 

Ons tuincentrum verkoopt onder andere:

  • Ecostyle graszaad
  • Ecostyle terrasreiniger 
  • Ecostyle moeren poeder
  • Ecostyle tegen slakken

ECOstyle in uw gazon en tuin

Een goede basis van uw tuin begint bij groen gazon, maar een gazon heeft natuurlijk wel enig onderhoud nodig om mooi te blijven. Als u niet zulke groene vingers heeft, dan is ECOstyle de perfecte oplossing voor u. Met de Ecostyle producten hoeft u namelijk slechts 1 keer per seizoen uw gazon te verzorgen. Want met ECOstyle AZ-kalk en ECOstyle Gazon-AZ krijgt uw gazon bijvoorbeeld alles wat deze nodig heeft in de lente. Zo verwijdert u in de lente het mos en kunt u doorzaaien, bemesten en bekalken. In de zomermaanden geeft u uw gazon nog een keer mest en in de herfst volgt een afstrooibeurt met gazongrond (dit is een product op basis van gecomposteerde kokosnootvezels). 

Sier- en moestuinmeststoffen

Ook voor uw moestuin, kruidentuin en siertuin zijn er speciaal samengestelde meststoffen van Ecostyle ontwikkeld. Maar ook met enkelvoudige meststoffen als bloedmeel, beendermeel en Vinasse maakt u uw planten enorm blij. Het merk biedt ook voor uw heg, rozen, hortensia’s en andere planten speciale meststoffen. 

Gewasbescherming

Met onze ECOstyle Spruzit krijgen bladluizen, tripsen en witte vliegen geen enkele kans meer. Spruzit is namelijk volledig ecologisch en veilig voor milieu, mens en dier. En probeer ook eens de ECOstyle aaltjes uit: dit is een 100% natuurlijke bescherming tegen engerlingen en larven van taxuskevers. Ecostyle heeft namelijk ook effectieve middelen tegen knolvoet en wortelvlieg. Naast Ecostyle producten, verkopen wij ook in het tuincentrum te Den Haag mooie kamerplanten, bloembollen en woondecoratie. Kom gezellig bij ons tuincentrum langs in Den Haag. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment