Ecostyle

Wie een betere wereld wil, moet daarvoor zelf het initiatief nemen. Dat is de gedachte waarmee ECOstyle meer dan 50 jaar geleden als eerste begon met het ontwikkelen en verkopen van ecologisch verantwoorde producten met een minimum impact op het milieu en de gezondheid. Met elk ECOstyle product dat particulieren en professionals gebruiken, dragen zij bij aan herstel en behoud van de natuurlijke balans van plant en dier. Zo geven we samen de wereld een stukje beter door aan volgende generaties.

 

Ecostyle producten

Alle producten zijn gebaseerd op de slimheid en de kracht van de natuur: werkzame stoffen of natuurlijke processen. ECOstyle kiest uitsluitend voor ecologisch verantwoorde grondstoffen die altijd biologisch afbreekbaar zijn. De producten die ze ontwikkelen zijn veilig voor mens, dier en milieu, daarbij produceren de leveranciers volgens een Code of Conduct en produceren ze volgens de ECOstyle limits. Of het nu draait om kalk- en meststoffen, insecten- of onkruidbestrijdingsmiddelen. In het assortiment van ons tuincentrum te Den Haag vindt u alles voor een goede verzorging en bescherming van uw siertuin, moestuin en gazon. 

Ons tuincentrum verkoopt onder andere: 

  • Ecostyle graszaad
  • Ecostyle terrasreiniger 
  • Ecostyle moeren poeder
  • Ecostyle tegen slakken

ECOstyle in uw gazon en tuin

Een goede basis van uw tuin begint bij groen gazon, maar een gazon heeft natuurlijk wel enig onderhoud nodig om mooi te blijven. Als u niet zulke groene vingers heeft, dan is ECOstyle de perfecte oplossing voor u. Met de ECOstyle producten hoeft u namelijk slechts 1 keer per seizoen uw gazon te verzorgen. Want met ECOstyle AZ-kalk en ECOstyle Gazon-AZ krijgt uw gazon bijvoorbeeld alles wat deze nodig heeft in de lente. Zo verwijdert u in de lente het mos en kunt u doorzaaien, bemesten en bekalken. In de zomermaanden geeft u uw gazon nog een keer mest en in de herfst volgt een afstrooibeurt met gazongrond (dit is een product op basis van gecomposteerde kokosnootvezels). 

Sier- en moestuinmeststoffen

Ook voor uw moestuin, kruidentuin en siertuin zijn er speciaal samengestelde meststoffen van ECOstyle ontwikkeld. Maar ook met enkelvoudige meststoffen als bloedmeel, beendermeel en Vinasse maakt u uw planten enorm blij. Het merk biedt ook voor uw heg, rozen, hortensia’s en andere planten speciale meststoffen. Zo is er voor iedereen een duurzame en bewuste oplossing te vinden om de planten optimaal te verzorgen!

Gewasbescherming

Met onze ECOstyle Spruzit krijgen bladluizen, tripsen en witte vliegen geen enkele kans meer. Spruzit is namelijk volledig ecologisch en veilig voor milieu, mens en dier. En probeer ook eens de ECOstyle aaltjes uit: dit is een 100% natuurlijke bescherming tegen engerlingen en larven van taxuskevers. Ecostyle heeft namelijk ook effectieve middelen tegen knolvoet en wortelvlieg. Naast Ecostyle producten, verkopen wij ook in het tuincentrum te Den Haag mooie kamerplanten, bloembollen en woondecoratie. Kom gezellig bij ons tuincentrum langs in Den Haag. 

    

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment