Bloemen

Bent u opzoek naar verse bloemen in de omgeving van Den Haag? Dan moet u zeker een keer een bezoek brengen aan onze bloemenwinkel waar wij elke dag verse bloemen hebben.

Bloemen voor diverse gelegenheden

Wist u dat bloemen vroeger als eten, parfum en geneesmiddel dienden? Eeuwen geleden werden bloemen ook al gebruikt bij bijzondere gebeurtenissen. Tegenwoordig zullen bloemen nooit ontbreken op feesten, verjaardagen, bruiloften maar ook op minder vrolijke momenten zoals een begrafenis of ziekenbezoek. Kom gerust langs voor een vrijblijvend advies.

Bloemen cadeau geven

Bloemen brengen sfeer en kleur in huis en zijn daarom ook een ideaal cadeau; voor uzelf of voor iemand anders. Bent u op zoek naar bloemen in Den Haag om te geven of voor u zelf? Het aanbod bloemen in onze bloemenwinkel is afhankelijk van het seizoen. Er staan standaard boeketten bloemen klaar die u zo mee kunt nemen, maar u kunt ook naar eigen keuze een boeket samen laten stellen of een mooi bloemstuk laten opmaken.Om het helemaal af te maken hebben wij ook mooie vazen potten en manden in onze bloemenwinkel voor u klaar staan. 

Bloemen voor een speciale gelegenheid

Op uw verzoek kunt u zelf een boeket door ons laten samenstellen, vaak zorgen een paar takken groen in een enkele bos bloemen al voor een mooi effect. Wellicht heeft u een speciaal moment in uw leven waar een mooi boeket niet mag ontbreken. Denk aan:

  • Begrafenis (rouwboeket)
  • Valentijn (Boeket met rode rozen)
  • Bloemen zeggen meer, misschien heeft u wel een eigen bijzondere reden om een mooi boeket te laten samenstellen

Bloemen verzorgen

Het beste is van de stelen een cm af te snijden voor ze in de vaas te zetten en bladeren die laag hangen af te snijden. Zet de bloemen vervolgens in het water en voeg iedere dag vers water toe. Snijbloemenvoeding zorgt voor een langere levensduur en houdt de bladeren frisgroen. Verder is het beter de bloemen niet in de zon te zetten, dan zullen ze minder lang leven. Dus zoek een schaduw plekje in de woonkamer op.

Losse bloemen uitzoeken

Steeds meer bloemisten bieden losse bloemen aan, wij nu ook! Daarnaast hebben we ook boeketten met enkele dominante grote bloemen er in van diverse hoogtes. Net een schilderij zijn deze boeketten. Het is een soort van boeket, maar dan met wat grotere bloemen zeer nonchalant. Zet dit boeket in een wat hogere, vaak aan de bovenkant wat smalle vaas. Wij noemen het voor het gemak het “losse-bloemen boeket”. Voor dit boeket heeft u niet zoveel bloemen nodig. Het leukste is als u van alle bloemen maar 1 à 2 per soort neemt en qua lengte, vorm en kleur. Eigenlijk verschillende soorten bloemen juist combineert. Het maakt uw woonkamer bijzonder vrolijk! 

Heeft u vragen over de mogelijkheden bel gerust met onze bloemist: 070 36 052 92

Bloemen bezorgen

Tegen een vergoeding van € 7,50 bezorgen wij ook thuis. Neem daarvoor contact met ons op, onze vakkundige bloemisten helpen u graag!