Boeketten

Tuincentrum Nieuw Hanenburg te Den Haag

Iedere dag maken onze bloembindsters verse boeketten passend bij het jaargetijde. Natuurlijk maken wij ook boeketten naar uw wensen en een door u gegeven prijsindicatie. Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij ook in de regio. Laat u inspireren en kom langs bij ons in Den Haag. 

Bloemen


 

Bruidsboeket voor jullie speciale dag

Een bruidsboeket is natuurlijk onmisbaar op jullie bruiloft. Het vormt een echte eyecatcher en moet helemaal bij jullie smaak aansluiten. Onze bloemexperts nemen samen met u al uw wensen en voorkeuren door en gaan een prachtboeket voor u samenstellen. U kan samen met onze experts de keuze van de bloemen maken, maar ook andere factoren zoals wel of geen lint en de grootte van het boeket worden doorgenomen in het gesprek. Wij leveren daarom verschillende bruidsboeketten met o.a pioenrozen, gerbera's, orchideeën en andere bloemen. Gaat u voor een blauw, roze, wit of voor lila trouwboeket? Populaire soorten bruidsboeketten zijn:

  • Een traditioneel bolvormig bruidsboeket
  • Een plukboeket
  • Een druppelvormig bruidsboeket
  • Een 'waterval' trouwboeket 

bruidsboeketten kopen in Den Haag

Rouwboeketten voor uw dierbare

Ook in de moeilijkere tijden, staan wij voor u klaar met o.a rouwboeketten en bloemen voor de uitvaart. Een rouwstuk is geheel naar wens samen te stellen, of u kunt de keuze maken voor een standaard rouwboeket. Wij ontzorgen u met liefde op het moment dat er iemand dichtbij u overlijdt. U kunt bij ons langskomen en onze bloemexperts hun werk laten doen. Ook kunt u ervoor kiezen om een rouwlint toe te voegen of een kaartje met een tekst erop, alles is mogelijk. Alle grafboeketten worden na de keuze door onze bloemisten keurig op tijd afgeleverd op de dag van de begrafenis of crematie. Hier hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. U kunt hieronder een aantal van onze rouwstukken zien:

rouwboeket kopen in den haag