Bloemenwinkel Den Haag

Bloemenwinkel Den Haag

Op zoek naar een bloemenwinkel in Den Haag? In ons Tuincentrum Nieuw Hanenburg hebben wij dagelijks verse bossen bloemen en de mooiste boeketten klaar staan. Zo bent u altijd verzekerd van verse bloemen, met een 7 dagen vaasgarantie! U kunt bij ons ook een boeket naar wens laten samenstellen of een kant en klaar bosje meenemen. Onze bloemist verkoopt: boeketten om direct mee te nemen, bloemstukken, bloembollen in potjes, en souvenirs. Kortom, voor iedereen een passend boeket, bloemstuk of cadeau!

Bloemen voor iedere gelegenheid in onze bloemenwinkel in Den Haag

Iedere dag maken onze bloembindsters verse boeketten bloemen voor u klaar. Gemaakt van de bloemen die passen bij de jaargetijde of bij uw wensen. Wilt u een boeket voor een speciale gelegenheid? Daar kunnen we u bij helpen. Of het nu gaat om een:

Voor elke bloemrijke gelegenheid vindt u een boeket in onze bloemenwinkel in Den Haag! Maak de mooiste dag van uw leven nóg mooier door uw bruidswerk te laten maken door Nieuw Hanenburg. Onze bloemisten maken prachtige bruidsboeketten en bijvoorbeeld ook stijlvolle tafelstukken. Ook in mindere periodes staan we voor u klaar. Een mooi rouwboeket draagt bij aan een eervol afscheid. Maak van te voren even een afspraak door te bellen naar: tel: 070 36 052 92. Dan ruimen wij wat tijd voor u in om uw wensen uitgebreid te bespreken.

Hoe kan ik bloemen zo lang mogelijk vers houden?

Voordat u de bloemen in de vaas zet kunt u het beste de steel schuin afsnijden. Snij laaghangende takjes met bladeren af zodat ze niet in het water van de vaas komen, daar kan rotting door ontstaan waardoor de bloemen minder lang zullen leven. Vervolgens de bloemen zo snel mogelijk in een schone vaas met water zetten. Het is aan te raden snijbloemenvoeding te gebruiken. Deze extra voedingstoffen zorgen voor een langere levensduur en houdt de bladeren frisgroen. Vergeet niet iedere dag vers water toe te voegen aan de vaas. Heeft u andere vragen? Kom dan langs in onze bloemenwinkel in Den Haag, wij helpen u graag zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van de mooiste bloemen!

Combineer de bloemen van onze bloemist in Den Haag meteen met een mooie vaas

Het grote voordeel van bloemen kopen bij een tuincentrum is dat u ook meteen een bijpassende vaas kunt kopen. In onze tuinwinkel hebben we namelijk een uitgebreide afdeling potterie; met onder andere glaswerk. Het boeket dat u heeft gekocht bij onze bloemenwinkel in Den Haag komt zo helemaal tot zijn recht in uw woonkamer. Kijk ook eens tussen onze woonaccessoires. Hier vindt u namelijk prachtige gietijzeren vazen die u zowel binnen als buiten neer kunt zetten. Wij hebben hier ook veel glaswerk staan.

Onze bloemenwinkel en bezorgingen in de omgeving Den Haag

Onze bloemenwinkel biedt een bezorgservice aan. De bloemen worden tegen een kleine vergoeding bezorgd in de omgeving van Den Haag. Weet u wat voor bloemen of kleur boeket u wenst en wat uw budget is? Stuur ons een mailtje: [email protected] of bel ons op: 070-3605292.
 
Bloemenwinkel in ons tuincentrum te Den Haag