Kerst

Maak Kerst dit jaar onvergetelijk met uw favoriete kerstversiering en kerstboom. De decembermaanden worden niets voor niets de gezelligste tijd van het jaar genoemd. Woont u nabij Den Haag, Duindorp, Segbroek of de Bloemenbuurt West? Kom dan de kerstsfeer proeven in ons compacte maar gezellige tuincentrum! 

Kerstdecoratie en versiering: alle inspiratie die u nodig heeft

Wij hebben een groot aanbod kerstversiering en kerstdecoratie. Zoals ons assortiment kerststukjes die mooi opgemaakt zijn met dennentakken, kerstballen en kerstaccessoires. Een kerststukje kunt u gemakkelijk op de tafel zetten zodat het huis in volle kerstsfeer staat. Merken die u onder andere tegenkomt in ons tuincentrum zijn Bolsius en Long Island Living. Kaarsjes mogen namelijk met kerst niet ontbreken. Kom langs en laat u zich inspireren door al het moois. U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan om een mooi kerststukje te maken, maar ook kunt u kiezen voor een kant-en-klaar kerststukje in verschillende kleuren, dennenappels en decoratie. Populaire keuzes zijn:

  • Witte kerststukjes
  • Rode kerststukjes
  • Groene kerststukjes
  • Gekleurde kerststukjes

Kerstsfeer in huis

Een kerststukje kunt u natuurlijk aanpassen aan uw interieur. Heeft u een strak interieur, dan is daar vaak een wat minder traditionele opmaak mooi bij! Denk ook aan de kleur van uw inrichting of de kleur van uw overige kerstdecoratie. Bij een kerstboom met zilvere - en pastelkleurige versiering, is een kerststuk in dezelfde tinten natuurlijk éxtra sfeervol! Ook is een kerststukje altijd een leuke binnenkomer als u ergens op visite gaat! Denk ook eens aan een mooi opgemaakte kerstkrans in plaats van een kerststukje! Als uw huis al aardig vol staat, dan is een krans aan de buitendeur of aan de wand boven een side table natuurlijk een enorme eyecatcher!

kerststukjes kant-en-klaar kopen

Zelf een kerstguirlande maken!

Wij hebben natuurlijk ook prachtig groen en de juiste accessoires in huis om zelf een mooie kerstguirlande maken, die perfect in uw kerstsfeer past! Benieuwd hoe? Kijk dan mee met deze video van de grootste kerstfan van Nederland: Chrismaholic!

De voordelen van een echte kerstboom?

Ondanks het feit dat veel mensen een kunstkerstboom in huis nemen, heeft de échte kerstboom ook genoeg voordelen. Het is natuurlijk erg handig om een kunstkerstboom ieder jaar weer van zolder te halen, maar de meeste Nederlanders blijken het erg fijn te vinden om ieder jaar weer een nieuwe kerstboom te halen. Het zorgt voor een echt kerstgevoel en eigenlijk kan niets op tegen de frisse dennengeur van een echte kerstboom. Een echte kerstboom zorgt, naast de fijne kerstsfeer voor een lekkere geur waar een kunstboom simpelweg niet tegenop kan. 

 > Plan mijn bezoek naar het tuincentrum