Arrangementen

Door de ruime keuze in mooie schalen van glas, keramiek, kunststof maar ook manden maken wij plantenstukjes voor ieders keus. U kunt gezellig langskomen om planten uit te zoeken zodat wij  een mooi arrangement kunnen samenstellen. Bovendien kunnen wij  u ook van advies dienen want niet iedere plant past qua verzorging bij de ander. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de persoon in kwestie want er zijn mensen met groene vingers maar soms kunnen vetplanten meer op hun plaats zijn. Ook met vetplanten zijn leuke dingen te maken, denk maar eens aan een roodstenen kruik of schaal gevuld met vetplanten gecombineerd met wat zand en steentjes. Het voordeel van een plantenbak is dat er altijd plantjes verwisseld kunnen worden waardoor er regelmatig een ander beeld geschept wordt.

Kies een materiaal naar keuze voor uw arrangement

Op het gebied van een arrangement is er van alles mogelijk qua materiaal voor de pot en de keuze van de plant. De materialen waar u o.a uit kunt kiezen om uw planten in te plaatsen zijn:

  • Glas
  • Keramiek
  • Kunststof
  • Manden

Arrangementen kopen voor planten en bloemen

Plantenstukjes voor iedere stijl

Ons tuincentrum gaat altijd met de trends mee, waardoor uw planten- of bloemenarrangement altijd trendy & hip is. Niet alleen weten onze werknemers precies welke trends er spelen, ook kunnen zij u helpen met de verzorging van uw planten. Onze arrangementen staan leuk in huis, maar zijn ook enorm leuk om cadeau te geven aan iemand. Een keer wat anders dan een boeket of bosje bloemen!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten