Plantenbakken

Bloempotten en plantenbakken kopen in Den Haag? Dat doe je bij tuincentrum Nieuw Hanenburg! Heb jij een tuinplant of kamerplant waar je een mooie plantenbak bij zoekt? Een mooie bloempot of plantenbak maakt het plaatje compleet! Op balkons, terrassen, in de tuin, maar ook in huis kan een plant in een plantenbak de sfeer positief beïnvloeden. De keuze in plantenbakken en bloempotten in ons tuincentrum is divers. Geglazuurde potten hebben het voordeel dat het water in de pot minder verdampt dan in de roodstenen (terracotta) potten. In de terracotta potten zit veel kwaliteitsverschil, de goedkopere soorten zijn vaak poreuzer dan de duurdere goed doorgebakken. In de winter kan het dus voorkomen dat de goedkopere plantenbakken stuk vriezen.

Bloempotten en plantenbakken van diverse materialen

Smaken verschillen, daarom vind je bij ons vele verschillende plantenbakken. Elke plantenbak die wij verkopen verschilt in materiaal, vorm en hoogte. Tevens hebben wij plantenbakken die geschikt zijn voor binnen en voor buiten gebruik. Vraag daarom deskundig advies aan één van onze medewerkers.

Elho potterie

Elho is een uniek Nederlands merk en bovendien familiebedrijf dat is gespecialiseerd in het produceren van kunststof bloempotten en andere unieke artikelen voor jouw huis en tuin. Naast het feit dat alle bloempotten van het merk Elho mooi en uniek zijn, zijn de bloempotten ook erg functioneel. Zo zijn er bijvoorbeeld Elho bloempotten met een erg handig bewateringssysteem. Fleur daarom ook eens jouw huis, tuin of balkon om met mooie bloempotten van Elho. Het Nederlandse familiebedrijf Elho bestaat inmiddels al zo'n 50 jaar en is uitgegroeid tot marktleider in Europa als het om kunststof bloempotten en plantenbakken gaat. Het merk Elho gaat met de tijd mee waardoor de ontwerpen van de bloempotten tijdloos zijn. Elho uit zich in trendy ontwerpen en handige extra's van de bloempotten. De Elho producten worden zo milieuvriendelijk mogelijk gemaakt en deels met gerecyclede materialen.

Onze merken plantenbakken

Wij bieden diverse merken plantenbakken en bloempotten voor binnen en buiten. Ondanks dat ons tuincentrum een wat bescheidener formaat heeft bieden we u vooral voor buiten potten een groot assortiment. Naast de bekende merken als Mica, Elho verkopen wij ook minder bekende merken, uiteraard letten wij bij de inkoop goed op de kwaliteit. Momenteel hebben wij veel vraag en daarom ook ruim aanbod terracotta potten!

Kom langs in ons stads tuincentrum voor de mooiste plantenbakken! Bekijk onze contactpagina voor de adresgegevens en openingstijden. Telefonisch meer info? Bel: 070 36 052 92