Mandwerk

Vele maten en materialen van plantenbakken zijn bij ons gezellige tuincentrum te vinden. Zo ook de populaire plantenmand. De meeste manden zijn gemaakt van wilgentenen en zijn vaak gevoerd met plastic. Naast de traditionele modellen zijn er ook wand- en hengselmanden. Een nieuw toegepast materiaal is salim en zeegras vaak versterkt door een metalen frame en als zodanig toe te passen als een woonmeubel zoals zitelementen, wasmanden en kubussen als bijzettafeltjes.

Bekijk openingstijden


 

Plantenmand kopen voor de tuin

Gevlochten manden voor planten zijn helemaal hip en zijn daarom ook niet te missen in ons tuincentrum in Den Haag. U kunt uw tuininrichting of binneninrichting altijd opfrissen met wat leuke plantenbakken en bloempotten. Plantenmanden zijn daarbij onmisbaar. Naast het feit dat u de plantenbak kan voorzien van mooie bloemen en planten, kunt u de mand ook gebruiken voor bijvoorbeeld opbergruimte van speelgoed. Onze plantenmanden zijn te koop in verschillende soorten, vormen en materialen. Denk aan een:

  • Rieten plantenmand
  • Rotan plantenmand

Rieten mandjes zijn helemaal hip

Rieten manden gaan al enorm lang mee in de interieurtrends. Daarom zijn plantenmanden ook tijdloos en u kunt ze bij vrijwel ieder interieur plaatsen: van natuurlijk tot aan modern. Een rieten plantenbak kunt u voor binnen, maar ook voor buiten gebruiken. Als u een mooie kamerplant heeft gekocht, kan deze uiteraard in één van onze mooie mandjes staan. Maar ook voor een buitenmand bent u bij ons in Den Haag aan het juiste adres. Waar zet u uw mandje neer?

Er wordt steeds vaker gekozen voor een mooie mand voor al uw planten en bloemen. Een doorzichtige vaas geeft ook nét wat minder sfeer dan een unieke rietenmand. In ons kleine, maar gezellige tuincentrum vindt u veel decoratieve rieten manden en gevlochten manden die geschikt zijn om te gebruiken als plantenmand. 

Gevlochten plantenmanden kopen in Den Haag

U kunt ook heel gemakkelijk verschillende maten plantenmanden combineren met elkaar voor een speels effect. Plaats in een grote rieten mand bijvoorbeeld een grote kamerplant en in de kleinere formaten plantenmandjes leuke kleine bloemen. 

Multifunctionele plantenmanden te vinden

Een mand kunt u eigenlijk overal voor gebruiken. Heeft u kleine kinderen thuis of een hondje met veel speeltjes? Dan kunt u de hoge mandwerk potten ook goed gebruiken voor het opbergen van speelgoed en eventuele knuffels. Gaat u liever voor een lage mand? Dan kunt u deze ook gebruiken voor het bewaren van kranten en tijdschriften als decoratief setje naast uw bank. Maar vergeet ook uw eigen kledingkast niet! U kunt gemakkelijk uw sokken of ondergoed opbergen in een leuk laag mandje. Als u écht wilt gaan voor een urban jungle gevoel dan kunt u het beste wat mooie plantjes erin plaatsen zodat er een bohemian sfeer wordt gecreëerd.

Ook andere bloempotten van glas, keramiek, kunststof, terracotta of zink kunt u bij ons tuincentrum in Den Haag vinden. 

Eenjarige planten

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Plantenbakken