Nieuws

Laatbloeiers voor een kleurrijke nazomer

Door een aantal van deze laatbloeiende planten in de border of bloempot te laten stralen, haal je het beste uit de gehele zomer én de nazomer.

Lees meer...
Tips & tricks voor het snoeien van de lavendel

Het snoeien van de lavendel draagt bij aan een mooie en gezondere plant. Met deze tips kun je aan de slag!

Lees meer...
Tuin voorbereidingen voor de vakantie

Trek je er deze zomer op uit? Dan kan het met de huidige temperaturen handig zijn om de tuin eerst wat extra aandacht te geven. Wellicht schakel je een planten oppas in, ook daar hebben we tips voor! Met deze tips kun je voorkomen dat je thuis komt met een verdorde achtertuin, zodat je het vakantiegevoel juist kunt voortzetten! 

Lees meer...
Tips voor de bewatering van planten in de zomer

Het bewateren van uw tuinplanten kan een uitdaging zijn. Vooral in de zomer, wanneer de temperaturen hoog oplopen, hebben veel planten moeite om voldoende water te krijgen. Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat uw planten genoeg water krijgen, deze tips delen we graag met je voor deze warme zomer!

 

Bewater vroeg in de ochtend of laat op de avond

Het belangrijkste om te onthouden over het water geven...

Lees meer...
Inspiratie voor vaderdag!

Zondag 19 juni is het weer zover: Vaderdag. Op deze dag zetten we alle vaders van het land weer in het zonnetje! Heeft u al een origineel Vaderdag Cadeau in huis? Voor u het weet, is het zover. Bij Tuincentrum Nieuw Hanenburg geven we u graag inspiratie op het gebied van cadeaus voor de liefste man van de wereld. Wij hebben voor alle soorten vaders een passend cadeau. Kom langs in Den Haag en doe inspiratie op. Check onze openingstijden op de

Lees meer...
Maak je tuin zomerproof

De zon laat zich weer meer zien en de temperaturen stijgen, de zomer komt eraan! Tijd dus om ervoor te zorgen dat je tuin helemaal klaar is voor het zomerseizoen. Met de volgende tips zorg je ervoor dat je tuin er stralend bij ligt en je optimaal kunt genieten van je buitenparadijs de komende maanden.

Lees meer...
Voorjaarsbollen: laten verwilderen of in de lasagne

Eerder gaven we je op deze site van ons tuincentrum al een korte, handige opfriscursus over het planten van voorjaarsbollen, zoals tulpen, narcissen, krokussen en blauwe druifjes.

Lees meer...
Bakken vol herfstkleur

Eerder tipten we op deze site van ons tuincentrum in al mooie laatbloeiers, bestaande uit vaste planten waarvan de meeste het best in de volle grond in de tuin geplant kunnen worden.

Lees meer...
Plant nu laatbloeiers (en voorjaarsbollen!)

Zoals we al eerder op deze site van ons tuincentrum lieten weten: in de herfst kun je nog van alles planten. Zoals struiken en (kleine) bomen.

Lees meer...
Struiken en kleine bomen die de herfst kleuren

Veel mensen denken dat je na de zomer niets meer kunt planten, maar niets is minder waar. Het najaar is juist een goede tijd om struiken en bomen te planten.

Lees meer...