Rouwboeketten

Bent u op zoek naar een rouwboeket, rouwstuk of rouwarrangement in de omgeving Den Haag? Dan bent u bij tuincentrum Nieuw Hanenburg op de juiste plek.

Rouwboeket in Den Haag

De bloemist van tuincentrum Nieuw Hanenburg in Den Haag is gespecialiseerd in het maken van allerlei rouwboeketten en rouwstukken. Wij maken rouwarrangementen naar uw wensen en kleuren. Van klassiek tot modern, van groenrijk tot bloemrijk. Maak een afspraak of kom langs dan zorgen wij voor een mooi en stijlvol rouwboeket of arrangement, met of zonder lint in de kleur die u passend vindt. In onze winkel zijn er voorbeelden die we u kunnen laten zien. 

Rouwboeket witte rozen of een andere kleur?

Een dierbare verliezen is een tragische gebeurtenis en er komt een hoop op u af terwijl uw hoofd daar helemaal niet naar staat. Onze medewerkers begrijpen dit natuurlijk maar als te goed in Den Haag en daarom stellen we rustig, samen met u een boeket op. Een passend rouwboeket die bij uw dierbare past. Wij proberen, voor zo ver dat mogelijk is, hiermee troost te bieden. Wij raden u aan om voordat u langs komt, even contact met ons op te zoeken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat iemand op locatie voor u klaarstaat. Tijdens dit gesprek kunnen wij samen de wensen en voorkeuren doornemen en alles rustig met u doornemen. Tuincentrum Nieuw Hanenburg heeft al jaren ervaring met het maken van de mooiste rouwboeketten en rouwstukken die voor iedere begrafenis of crematie speciaal voor u worden samengesteld. Onze bloemschikkers zetten zich met liefde in om met hun ervaring en uw wensen een mooi bloemstuk voor het afscheid van uw dierbare te maken.

Rouwboeket tekst

Onze deskundige werknemers in Den Haag kunnen u helpen met het maken en bedenken van een tekstje voor het rouwboeket. Ook een rouwboeket met lint kunt u bij ons tuincentrum laten maken. 

Rouwboeketten bezorgen in Den Haag en omstreken

Wij bezorgen uw rouwboeket, rouwstuk of rouwarrangement op iedere gewenste locatie in en om Den Haag. Op een woonadres, bij de begraafplaats of bijvoorbeeld in het uitvaartcentrum. Wij begrijpen dat timing hierbij erg belangrijk is en zorgen ervoor dat alles volgens afspraak zal verlopen. Bel ons op voor een afspraak: 070-3605292 of stuur een mailtje naar: [email protected]

Bekijk meer rouwboeketten