Bloemist Den Haag

Bloemist Den Haag

Op zoek naar een bloemist in Den Haag? Bij Tuincentrum Nieuw Hanenburg in Den Haag krijgen we dagelijks verse bloemen geleverd, waar onze bloemisten de mooiste boeketten mee maken. U koopt bij ons boeketten die uw hele interieur opfleuren, boeketten om cadeau te doen of laat iets leuks samenstellen voor een speciale gelegenheid.

Seizoensboeketten bij uw bloemist in Den Haag

U richt uw huis natuurlijk op een zo leuk mogelijke manier in; met mooie meubelen en sfeervolle woonaccessoires. Na een tijdje bent u echter zo gewend geraakt aan uw interieur dat het misschien een beetje saai wordt. Hoe lost u dit snel en goedkoop op? Door mooie bloemen en planten neer te zetten! Uw bloemist in Den Haag krijgt iedere dag verse bloemen geleverd; de mooiste van het huidige seizoen. In de herfst werkt onze bloemist bijvoorbeeld graag met Rozenbottels, Euphorbia, Physalis en Eikenblad, terwijl onze bloemenwinkel in de zomer verlicht wordt door kleurrijke Zonnebloemen, Gladiolen, Delphinia en nog veel meer vrolijke bloemen. Het voorjaar is natuurlijk vooral de tijd van bloembollen en tulpen. U kunt dan bij ons terecht voor leuke bloemstukjes met bloembollen er in verwerkt en boeketten met bloemen als de Narcis, Pioenroos, Iris en Hyacint. Zelfs in de winter vrolijkt onze bloemist uw woonkamer in de omgeving van Den Haag op. Rondom de kerstdagen versieren wij onze boeketten en bloemstukken uiteraard feestelijk met slingers, kerstballen en andere leuke decoraties. In onze boeketten vindt u dan bijvoorbeeld Tulpen, Amaryllis, Illex en Kerstroos terug.

Bloemen voor iedere gelegenheid samen laten stellen door onze bloemist in Den Haag

U kunt er bij onze bloemist in Den Haag ook voor kiezen om zelf een boeket samen te stellen. Welke bloemen en kleuren vindt u mooi? Onze bloemisten combineren deze bloemen met passend groen en andere leuke toevoegingen en voila: een prachtig persoonlijk boeket! Ook leuk om cadeau te doen. Onze bloemist in Den Haag is ook gespecialiseerd in:

Voor elke gelegenheid kunt u dus bij ons terecht! Bent u geïnteresseerd in een van onze arrangementen? Laat dan even weten wanneer u langskomt door te bellen naar tel: 070 36 052 92. Dan bespreken we onder het genot van een kopje koffie of thee uw wensen. Wij helpen u graag om de mooiste dag van uw leven nóg mooier te maken door een prachtig bruidsboeket, mooie tafelstukken of bijvoorbeeld een corsage voor u te maken. Ook in moeilijke tijden staat uw bloemist in Den Haag voor u klaar. Samen zorgen we voor een waardig afscheid van uw dierbare.

Zo houdt u uw bloemen vers!De beste bloemist in de omgeving van Den Haag

U kunt de mooiste en meest verse bos bloemen halen bij onze bloemist in Den Haag, maar als u deze niet goed bewerkt, blijven ze niet lang mooi. Wij vertellen u graag hoe u dit doet:

  • Snijd de stelen schuin af voor u ze in het water zet
  • Snijd laag hangende takjes met bladeren af, want als deze in het water hangen, ontstaat er rotting
  • Maak de vaas waar u de bloemen in gaat zetten goed schoon en zorg dat er geen zeepresten achterblijven
  • Voeg snijbloemenvoeding toe; uw bloemist in Den Haag legt u hier alles over uit
  • Voeg iedere dag vers water toe aan de vaas.

Heeft u nog vragen over de verzorging van uw bloemen? Kom dan eens langs in onze bloemenwinkel in Den Haag. Onze deskundige medewerkers helpen u graag!

Onze bloemenwinkel bezorgt uw boeket nu ook bij u thuis in de omgeving van Den Haag

De bloemist van Tuincentrum Nieuw Hanenburg bezorgt de boeketten nu ook bij uw thuis. Wij doen dit tegen een kleine vergoeding en alleen in de omgeving van Den Haag. Weten of u in ons bezorggebied woont of meteen een mooie bos bloemen bestellen? Bel naar tel: 070 36 052 92 of stuur ons een mail: [email protected].