Bruidsboeketten

Bij de mooiste dag hoort uiteraard ook het mooiste bruidsboeket. Bij Tuincentrum Nieuw Hanenburg in Den Haag bent u daarvoor aan het juiste adres! Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen onze bloembindsters graag uw wensen met u door. Ook kunnen wij met u meedenken en creatieve ideeën aandragen om samen tot een mooi geheel te komen. Bent u naast een bruidsboeket ook op zoek naar andere bruidsdecoratie, zoals corsages en bloemversieringen voor in het haar of op een hoed? Ook daar helpen wij u in onze bloemenwinkel erg graag bij! 

Een bruidsboeket samenstellen in Den Haag

De mooiste dag van jullie leven, waarop alles in het teken staat van de liefde. dat wordt bezegeld met een prachtige dag, de mooiste kleding én natuurlijk prachtige bloemen. Er zijn verschillende keuzes te maken voor het boeket, geheel afhankelijk van de stijl en de wensen van het bruidspaar. Wij kunnen u uiteraard door de verschillende mogelijkheden begeleiden om samen te bekijken wat het beste bij jullie past. Zo kunt u onder andere denken aan:

  • Een traditioneel bolvormig bruidsboeket
  • Een plukboeket
  • Een druppelvormig bruidsboeket
  • Een 'waterval' trouwboeket 

De vorm van het boeket is een deel van de keuzes die gemaakt dienen te worden. Er is ook een aantal andere keuzes, waardoor er nog vele diverse unieke boeketten te maken zijn. Zo is uiteraard de soort bloemen een belangrijke factor, maar ook het gebruik van kleuren, de grootte van het boeket én extra's zoals bijvoorbeeld een lint. Wij helpen u in ieder geval met verschillende voorbeelden, zodat u een steeds concreter beeld krijgt van uw wensen en voorkeuren.

Bruidsboeket Tuincentrum Nieuw Hanenburg

Bezoek onze bloemist voor meer informatie over bruidsboeketten en decoratie

U bent uiteraard van harte welkom bij onze bloemist in het tuincentrum, waar wij al uw wensen met u doornemen. Ook als u nog geen enkel idee heeft kunt u bij ons terecht, dan gaan we stap voor stap de mogelijkheden door en zult u vanzelf vinden wat het beste bij u past. Voor onze bruidsboeketten zijn er verschillende prijscategorieën, afhankelijk van de vorm, grootte en soort bloemen. Wij houden uiteraard rekening met uw wensen en hier kunnen wij van tevoren afspraken over maken. Ook voor verdere decoraties en corsages kunt u bij ons terecht, vraag ons gerust naar de verschillende mogelijkheden en voorbeelden.

Bruidsboeket Den Haag

Maak een afspraak voor het samenstellen van uw trouwboeket bij Nieuw Hanenburg

U bent van harte welkom bij de bloemist van Tuincentrum Nieuw Hanenburg voor een prachtige bruidsboeket. Loop gerust eens bij ons langs, of maak van tevoren een afspraak. De bestellingen voor de bruidsboeketten dienen ruim op tijd te worden geplaatst, zodat wij hier voldoende tijd en aandacht in kunnen steken om u een prachtig boeket te bezorgen. Tuincentrum Nieuw Hanenburg is van maandag tot en met zaterdag geopend, evenals onze bloemenwinkel. Wilt u contact met ons opnemen, of een afspraak inplannen? Dat kan, door te bellen naar 070 36 052 92, of door een mail te sturen naar [email protected]. Tot ziens bij Tuincentrum Nieuw Hanenburg Den Haag!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Boeketten