Terracotta

Een mooie terracotta pot vind je bij tuincentrum Nieuw Hanenburg in Den Haag. Ons potterie assortiment bestaat uit traditionele ronde terracotta potten tot aan strakke, moderne buitenpotten van lichtgewicht. Bent u toe aan wat verandering in huis? Kies dan eens voor een hippe binnenpot uit onze nieuwste collectie. Mix & matchen erop los!

Terracotta bloempotten kopen 

Een terracotta pot heeft de originele bloempot kleur van klei. Deze populaire bloempotten van terracotta zijn rood gebakken aardewerken van klei en zijn ongeglazuurd. Dit betekent dat ze dus niet bewerkt zijn met een andere kleur. Terracotta is Italiaans en betekent letterlijk: ‘gebakken aarde’, daarom noemen wij het hier in Nederland en omstreken ook wel aardewerk. Een terracotta pot heeft een mooie, natuurlijke uitstraling en past daarom in ieder interieur. Wist u dat een terracotta pot zowel binnen als buiten kan staan? Doordat de bloempot de wortels kan beschermen tegen vrij lage temperaturen, kan u deze gewoon buiten plaatsen. In ons tuincentrum in Den Haag, vindt u een ruim aanbod aan terracotta bloempotten. De potten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, zo hebben we potten van 18 centimeter hoog tot zelfs 40 centimeter hoog en alles daar tussenin. De meest populaire bloempotten van terracotta in ons tuincentrum zijn:

  • Terracotta pot 50 cm
  • Terracotta pot grijs 
  • Terracotta potjes mini

Terracotta potjes groot en mini kopen

Voor het mooiste aanbod van grote én mini terracotta potjes, bent u bij tuincentrum Nieuw Hanenburg aan het juiste adres. Terracotta staat bekend om het creëren van mediterrane sferen in uw huis, uw kantoor of in uw achtertuin. Omdat terracotta potten van een natuurlijk product zijn gemaakt, heeft het de eigenschap om water op te nemen. Als u gek bent op grote en kleine cactussen dan is een terracotta pot voor u de juiste keuze, want dit type kamerplant doet het enorm goed in terracotta potten. Wij bieden veel diverse maten bloempotten van terracotta aan: breed, hoog, smal en laag. Zo is er altijd wel een bloempot te vinden voor uw favoriete plant. Daarnaast doen ook mediterrane planten het enorm goed in deze prachtige natuurlijke bloempotten. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook gaan voor een pilea in terra cotta pot. Dit is een prachtige plant met bijpassende pot die mooi zal staan in uw woonkamer of tuin.

Tuincentrum Den Haag, nabij Vogelwijk, Scheveningen, Segbroek, Houtwijk en Duindorp.

Plant in terra cotta pot 

Bij ons vindt u meer dan alleen terracotta bloempotten, wij bieden ook bloempotten van onder andere glas, keramiek, kunststof, mandwerk & zink aan. Voor ieders smaak en interieurstyle zijn weer andere bloempotten geschikt. Onze kunststof bloempotten zijn er in verschillende soorten maten, net zoals de bloempotten van keramiek en glas. De vazen van kunststof zijn in vele kleuren te verkrijgen in ons gezellige tuincentrum in Den Haag. Als u vragen heeft over onze producten dan kunt u altijd contact met ons opnemen door ons te bellen of ons een e-mail te sturen. 

Dus woont in nabij Vogelwijk, Scheveningen, Segbroek, Houtwijk en Duindorp? Kom dan gezellig langs!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Plantenbakken