Het verhaal van Elho

De natuur maakt gelukkig! Je voelt je gezonder en het geeft een flinke energie boost. Dichtbij de natuur zijn, dat voelt zó goed!
Toch kan het lang niet altijd. We staren meer naar schermen dan ooit, steden raken dichter bevolkt en de technologie gaat razendsnel. Maar wacht. Soms wil je juist even stil staan… Bij de natuur en al het groen om je heen. Genieten.

Daarom is het ons doel om de natuur daar te brengen, waar jij thuis komt.
Iedere dag weer. En wij gaan het zo mooi en makkelijk mogelijk voor je maken, met de natuur áltijd in ons achterhoofd.

Groen begint bij een plant en een plant begint bij een pot. En die pot? Die nemen wij erg serieus. Al sinds 1964. Gebaseerd op de laatste kleur- en vormtrends ontwerpen onze Dutch designers de mooiste potten. En zijn dag in dag uit op zoek naar nieuwe manieren en slimme oplossingen, om het zo makkelijk mogelijk te maken jezelf te omringen met natuur. Want dat maakt niet alleen jou blij, maar ook de natuur.

Give room to nature.

Elho: geef ruimte aan de natuur!

Slimme oplossingen bij water geven!

Houd je van planten, maar ben je niet geboren met groene vingers? Geef jij je planten vaak te weinig of juist te veel water? Wij hebben slimme oplossingen die jou kunnen helpen om je planten zo goed mogelijk te verzorgen. Dat wordt zo een fluitje van een cent! Daardoor kun jij langer van je mooie planten genieten. 

Weten wanneer jouw plant water nodig heeft

De self-watering insert is een simpel watergeefsysteem, dat zorgt voor meer rust bij het groener maken van je huis. De watermeter geeft precies aan wanneer je het water bij moet vullen. Zo krijgen jouw planten op het juiste moment de juiste hoeveelheid water. Je planten kunnen dan tot wel wekenlang vooruit. Zo kun jij nog langer van je mooie groene planten genieten!

Water geef hulpje!

Elho Growhouse of growtable

Een kweektafel van Elho is het nu helemaal! We hebben twee maten beschikbaar de house en de table. Haal meer plezier uit het thuiskweken. Laat uw smaakvolle en gezonde groentes groeien in uw eigen eetbare groente tuin; de grow table xxl en de grow house xxl maakt het mogelijk. Een tafel, welke gerecycled kunststof bevat, met een prettige werkhoogte. Een eigen moestuin was nog niet eerder zo gemakkelijk!

Elho kopen in Den Haag

Als u op zoek bent naar de vrolijk gekleurde bloempotten en plantenbakken van Elho in de omgeving van Den Haag kom dan naar tuincentrum Nieuw Hanenburg! 

Aanbod Elho artikelen

De kunststof potten van Elho zijn niet alleen een lust voor het oog maar ook duurzaam, licht en daarom makkelijk te verplaatsen. Wij zijn fan van Elho en om die reden bieden wij ook diverse producten aan van dit merk, denk aan:

  • Elho gieters
  • Elho plantenspuit
  • Elho bloempotten voor binnen en buiten
  • Elho Growhouse
  • Elho Grow table

Kom voor Elho producten langs in ons tuincentrum

Laat u verassen door onze collectie kunststof producten van Elho in ons tuincentrum te Den Haag en wees welkom om ons te bezoeken. Heeft u nog vragen over de potten van Elho? Neem dan contact op met ons tuincentrum. Onze vriendelijke en vakkundige medewerkers staan u graag ter woord!