Kunstkerstbomen

Kunstkerstbomen zijn er genoeg te koop bij ons gezellige tuincentrum in Den Haag. Kunstkerstbomen zijn enorm populair de laatste tijd en ze zijn bijna niet meer van echte kerstbomen te onderscheiden. Valse kerstbomen zijn er in enorm veel soorten en maten en brengen diverse voordelen met zich mee. 

Kerst


 

Kunstkerstbomen kopen in Den Haag

Kunstkerstbomen zijn al heel lang niet meer nep te noemen! Kunstkerstbomen moet u zien als een echte investering: het kost even wat máár u bent voor de komende 10 jaar klaar. Er zijn zo veel verschillende soorten kunstbomen die verschillen in materiaal en constructie. Voor welke grootte en kleur gaat u dit jaar? Enkele voordelen van een kunstkerstboom op een rijtje:

  • U heeft geen last van naalden die uitvallen: dus houd de stofzuiger maar in de kast.
  • Een kunstkerstboom gaat jarenlang mee.
  • De kerstboom staat in no-time klaar. 

Our Nordic Christmas & National Tree Company Kunstkerstbomen

Wij verkopen veelal Our Nordic Christmas & National Tree Company kunstkerstbomen die een natuurlijke uitstraling hebben. Deze kunstkerstbomen zijn brandvertragend en zijn voorzien van een mooie, open structuur. Hierdoor kunt u gemakkelijk aan de gang met kerstversiering en kerstverlichting. Bovendien voldoen deze kunstkerstbomen aan de strengste Europese wetgeving inzake brandveiligheid.

Kunstkerstbomen kopen in Den Haag

Formaten van uw kunstkerstboom

In ons tuincentrum vindt u veel soorten en maten kunstkerstbomen. Onthoud wel altijd dat u ongeveer 30 á 40 centimeter tussen het plafond en de kerstboom overhoudt. Naast de lengte van de kunstkerstboom, dient u ook rekening te houden met de breedte ervan. Dit verschilt namelijk erg per model. Wij adviseren onze klanten ook altijd om goed naar de ‘tips’ te kijken, ook wel aantal takken genoemd. Hoe meer takken = hoe voller de boom. Wij bieden verschillende soorten maten kunstkerstbomen, waaronder:

  • 120 cm
  • 150 cm 
  • 180 cm
  • 210 cm      

  

 

Liever een echte kerstboom?

Ondanks het feit dat veel mensen een kunstkerstboom in huis nemen, heeft de échte kerstboom ook genoeg voordelen. Het is natuurlijk erg handig om een kunstkerstboom ieder jaar weer van zolder te halen, maar de meeste Nederlanders blijken het erg fijn te vinden om ieder jaar weer een nieuwe kerstboom te halen. Het zorgt voor een echt kerstgevoel en eigenlijk kan niets op tegen de frisse dennengeur van een echte kerstboom. Een echte kerstboom zorgt, naast de fijne kerstsfeer voor een lekkere geur waar een kunstboom simpelweg niet tegenop kan. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst