Kerstversiering

Bent u opzoek naar kerstversiering in Den Haag? Kom dan naar het kleinste en gezelligste tuincentrum in de Bomenbuurt! Wij verkopen veel kerstversiering zoals kerstballen, kerststerren en diverse kerststukken. Laat u eens inspireren in ons gezellige tuincentrum vol kerstitems!

Kerstbomen


Ontdek de 2023 kerst collectie

Ons tuincentrum is in de aanloop naar kerst alvast volledig in de kerst sfeer! Decoratie, kaarsen, kerstballen, wintergroen en nog zo veel meer kerstartikelen brengen je volledig in de kerst sfeer. Maak je klaar voor een prachtige en sfeervolle kerst bij Tuincentrum Nieuw Hanenburg!

Kerstversiering bij tuincentrum Nieuw Hanenburg

In de aanloop voor de Kerst zorgen we voor een echte kerstsfeer in ons stadstuincentrum. We hebben diverse tafels vol met de leukste kerstdecoratie! In onze winkel vindt u onder andere houten kerstbomen, echte kerstbomen, kerstballen, kaarsen en andere decoratie voor in uw huis en tuin. Enkele van de merken die u bij ons zult terug vinden zijn Bolsius en Long Island Living.

Kerststukjes maken in Den Haag

Naast kerstbomen zijn wij gespecialiseerd in allerlei benodigdheden voor het maken van kerststukjes. In ons tuincentrum vindt u dus alle materialen om zelf een mooi kerststukje te maken. Denk aan artikelen zoals hulstblaadjes, dennentakken, dennenappels, mini kerstballen, steekschuim, verlichting of kaarsen en meer.

Kerststukje maken, wat heeft u nodig?

  • Steekschuim
  • Bloembakje of mandje
  • Dennentakjes 
  • IJzerdraad
  • Decoratie: kleine kerstballen, dennenappeltjes enz.
  • Mos (echt uit de tuin of decoratiemos)

Stap 1: Steekschuim in het bakje plaatsen

Steekschuim is ideaal, want u kunt het snijden in de vorm die u nodig heeft. Het is bij tuincentrum Nieuw Hanenburg in vele afmetingen verkrijgbaar, dus kom gerust eens een kijkje nemen.

Stap 2: Maak het steekschuim wat vochtig

Door het steekschuim wat vochtig te maken krijgt het groen wat u straks erin gaat steken direct wat binnen. Zorg voor een verse wond (knip of snij een stukje van het uiteinde van het groen af), zodat uw kerststuk zo lang mogelijk mooi blijft. 

Stap 3: Bepaal de vorm van het kerststuk

Wilt u smal en de hoogte in (van achter hoog naar laag van voren) of wordt het een breed en laag tafelstuk? Denk hier goed over na, zodat u straks op de juiste wijze begint met het steken van het groen in uw oase.

Stap 4: Begin met de randen en werk naar binnen toe.

Start van hoog naar laag en van groot groen naar klein groen. Snij of knip het op de juiste hoogte of lengte en houdt rekening met de plek waar u een kaars of verlichting wilt plaatsen. Plaats de verlichting niet te laat, zodat u niet in de knoop komt!

Stap 5: Zet de decoratie op zijn plek

Tijd om de decoratie op zijn juiste plek te zetten en het kerststuk af te ronden. Zet de verlichting aan en... geniet van het resultaat!

Dit is een erg leuke kerst activiteit om met de kinderen te doen tijdens de vakantie!

Kerststuk in een bloempot

In onderstaand filmpje kun je zien hoe je van een bloempot die je over hebt in een mum van tijd een leuk kerststuk kunt maken!

DIY: Mini kerstboom op tafel

Romeo van 'Green your day' heeft ook een leuk creatief project bedacht, namelijk een mini kerstboom schikken als stuk voor op tafel. Een ontzettend leuk idee!

Allerlei soorten kerstballen kopen

Christmas time! En daar zijn kerstballen uiteraard onmisbaar bij. Gaat u liever voor een moderne look of juist voor stoer? De kerststijlen zijn eindeloos door de juiste combinaties. Uw eigen unieke kerstboom is het mooist als deze helemaal naar wens is; of dat nu met grote of miniballen is, mat of glanzend, van glas of kunststof U kunt kerstballen uiteraard in de kerstboom hangen, maar wist u dat kerstballen ook heel erg leuk zijn om op een decoratieschaal, in een vaas of onder een stolp te leggen? Creëer nu ook uw eigen sprankelende kerstwereld. Kom langs in ons stadstuincentrum om alvast wat leuke kerstversiering en kerstcadeautjes te shoppen! Bekijk via contact in het hoofdmenu onze contactgegevens en openingstijden.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst