Woonaccessoires

Bij stadstuincentrum Nieuw Hanenburg kunt u terecht voor uw woonaccessoires! Wij verkopen verschillende soorten woonaccessoires voor binnen en buiten met voor ieder wat wils. Dus wilt u uw interieur wat opleuken? Kom dan langs op de afdeling sfeer en cadeau voor de mooiste en bij vrijwel ieder interieur passende woondecoraties. 

Woonaccessoires voor binnen

U kunt makkelijk en snel binnenshuis sfeer creëren door ons aanbod aan woondecoraties. Ons aanbod varieert van leuke hebbedingetjes tot meer praktische benodigdheden. Wij verkopen leuke fotolijstjes om de mooiste foto's in te lijsten. U kunt deze natuurlijk ook cadeau doen met een foto erin, een origineel housewarming cadeau! Ook verkopen wij spiegels, beeldjes en trendy artikelen met inspirerende spreuken om sfeer toe te voegen in uw huis. De geurstokjes en buddha's die wij verkopen zijn niet alleen leuk om uw huis op te leuken, deze zijn op dit moment erg populair in Nederland. Zo voegt u niet alleen sfeer toe aan uw huis, u gaat ook nog eens mee met de trends! Als u op zoek bent naar meer sfeer in huis kunt u ook altijd een paar kaarsen neerzetten in uw huis. De meer praktische spullen die wij verkopen zijn deurmatten of mooie gieters in zowel kunststof als zink. U bent van harte welkom in ons stadstuincentrum in Den Haag om ons gehele assortiment woonaccessoires voor binnen te bekijken!

Woonaccessoires voor buiten

Wij verkopen niet alleen woonaccessoires voor binnen, ook voor buiten hebben wij genoeg om wat sfeer toe te voegen aan uw huis. Ons assortiment woondecoraties voor buiten bestaat uit:

  • Potten
  • Vazen
  • Manden

Met de potten, vazen en manden maakt u uw tuin helemaal af. Deze mogen niet ontbreken in uw tuin. De tuinplanten die wij verkopen zijn ideaal om uw nieuwe pot, vaas of mand mee te vullen. Kom dus snel langs voor een nieuwe aanwinst voor in uw tuin!

Woontrends 2019

In 2019 zijn er weer andere woonaccessoires trendy dan in 2018. Wij houden dit in de gaten en passen ons assortiment hier op aan. In 2019 geldt: hoe meer planten in huis, hoe beter! Door veel verschillende kamerplanten in mooie potten of manden bij elkaar te zetten kunt u een groene oase creëren. Deze groene oase's zullen in 2019 in veel woonkamers te zien zijn, dit omdat het een makkelijke manier is om wat groen aan uw huis toe te voegen. U kunt van uw groene oase ook een groen altaar maken, u zet dan ook een aantal kamerplanten bij elkaar. Echter, met een groen altaar kunt u naast planten ook bijvoorbeeld fotolijstjes neerzetten. Zo kunt u van een kaal hoekje een gezellig en groen hoekje maken! Ten slotte is een trend die zijn opmars gaat maken in 2019 een mooi blad ingelijst in een fotolijstje. Kom inspiratie opdoen voor uw interieur bij tuincentrum Nieuw Hanenburg!

Vragen over ons aanbod woonaccessoires

Als u vragen heeft over ons aanbod woonaccessoires kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen in ons tuincentrum in Den Haag nabij Zoetermeer en Delft. Onze medewerkers staan zes dagen per week voor u klaar om u te adviseren over de woonaccessoires die passen bij uw interieur. Ook verkopen wij mooie kaarsen, kamerplanten en Ecostyle producten.