Kaarsen

Bent u op zoek naar kaarsen om meer sfeer te creëren in uw huis in Den Haag? Dan bent u bij stadstuincentrum Nieuw Hanenburg aan het goede adres! Met ons brede assortiment aan Bolsius kaarsen creëert u snel en gemakkelijk een goede sfeer in huis. Kaarsen dragen niet alleen bij aan de sfeer van uw huis, ook geeft het een boost aan uw interieur. Kom langs in ons stadstuincentrum voor ons gehele aanbod. Ons assortiment kaarsen bestaat uit:

  • Stompkaarsen
  • Bolkaarsen
  • Geurkaarsen
  • Dinerkaarsen

Bolsius kaarsen

Bij een romantisch diner mogen kaarsen natuurlijk niet ontbreken. Flikkerend kaarslicht zorgt voor een goede sfeer in huis waar iedereen blij van wordt. Wij verkopen kaarsen in verschillende soorten en maten en voor verschillende gelegenheden. Zo kunt u voor iedere gelegenheid een passende kaars vinden. De stompkaars van Bolsius is al jaren een klassieker en past bij vrijwel ieder interieur. Heeft u al jaren stompkaarsen in huis en bent u op zoek naar een leuk alternatief om uw interieur mee op te fleuren? Ga dan voor een bolkaars. De bolkaars van Bolsius heeft een originele uitstraling door de ronde vorm. Bent u op zoek naar een kaars die meer te bieden heeft dan verlichting? Dan zijn de geurkaarsen van Bolsius een goede optie. Deze geven naast een mooi flikkerend kaarslicht ook een heerlijke geur af. Ten slotte verkopen wij ook nog de Bolsius dinerkaarsen, met deze kaarsen maakt u uw romantisch diner helemaal compleet!

Kaarsen voor buiten

Ons aanbod kaarsen voor buiten bestaat uit onder andere lantaarns, fakkels of citronella tegen de muggen. Met een paar fakkels of lantaarns in uw tuin zorgt u ervoor dat uw tuin verlicht wordt, maar ook draagt deze verlichting bij aan de sfeer in uw tuin.  Met de fakkels die wij verkopen wordt uw tuin niet alleen verlicht, de fakkels geven ook warmte af. Wat is er fijner dan op een zomerse avond een drankje drinken in uw tuin en omringt worden door flikkerend kaarslicht? Een zomerse avond buiten zonder muggen! En dat kan met de citronella kaarsen die wij verkopen. Met deze citronella kaarsen houdt u de muggen op gepaste afstand en kunt u ultiem genieten van de buitenlucht.

Kaarsen Bolsius kopen in Den Haag

Accessoires voor kaarsen

De kaarsen uit ons assortiment kunt u altijd combineren met een kandelaar, een bijpassende schaal of zelfs een dienblad. Zo maakt u van uw huis een sfeervolle plek waar iedereen zich welkom voelt. U kunt bijvoorbeeld een groepje stompkaarsen op een dienblad plaatsen met wat geurkaarsen erop. Het klinkt misschien simpel, maar het kan veel bijdragen aan uw interieur. 

Vragen over ons aanbod kaarsen

Mocht u vragen hebben over ons aanbod Bolsius kaarsen, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Er is altijd iemand aanwezig in ons tuincentrum die u kan helpen bij het uitzoeken van de beste kaars voor uw interieur. Wij staan zes dagen per week voor u klaar! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Woondecoratie