Handgereedschap

Om een tuin goed te onderhouden is goed gereedschap natuurlijk onontbeerlijk, maar het hoeft niet altijd duur te zijn. Met een spade, een hark en een schoffel komt u een heel eind. Een plantenschepje is vooral in het voorjaar handig om tuinplanten zoals perkplanten te poten. In ons tuincentrum vindt u niet alleen bovengenoemd basisgereedschap. Wij kunnen u ook voorzien van een kantensteker om de randjes langs het gazon mooi recht af te steken, een verticuteerhark om mos uit het gazon te harken, een gras- en bladhark en natuurlijk een goede snoeischaar die overigens ook te koop is voor linkshandigen. Voor het zwaardere werk komt de takkenschaar van pas. Kortom, keuze genoeg om de tuin tip-top in orde te hebben en te houden.

Plan uw routeHet gemak van handgereedschap

U vindt een groot assortiment snoeischaren, grasscharen, tuinharken en nog veel meer handgereedschap van Gardena. Door middel van handgereedschap maakt u het klussen ineens een heel stuk leuker én makkelijker. U vindt in ons assortiment een enorm aanbod tuingereedschap waardoor er voor iedere tuinklus een gereedschap te vinden is. Of u nu wilt snoeien, harken of opruimen, er is altijd een gepast item te vinden. Over het algemeen kunnen we ons handgereedschap verdelen over de volgende categorieën:

  1. Gazongereedschap
  2. Snoeigereedschap
  3. Zaaggereedschap

Elektrisch tuingereedschap vs handgereedschap

Uiteraard is er ook elektrisch tuingereedschap te vinden in ons tuincentrum. Hoewel er bijna voor ieder stuk handgereedschap wel een item elektrisch gereedschap bestaat, kan het alsnog enorm handig zijn om kleine problemen snel en effectief op te lossen met handgereedschap. Zo kunt u gemakkelijk even snel een schroef vast draaien met een schroevendraaier of even tussendoor uw buxus snoeien. Handgereedschap kopen doet u zowel los als in complete sets met alle veelvoorkomende maten.

Gardena snoeigereedschap voor de mooiste tuin

Wilt u super gezonde planten, bomen of struiken? Dan raden wij u altijd aan om vaak te gaan snoeien. Want snoeien doet groeien en dat zorgt uiteindelijk voor een gezonde en verzorgde achtertuin. U vindt bij ons Gardena snoeigereedschap zoals snoeischaren, buxusscharen, heggenscharen en grasscharen. Door middel van een heggenschaar kan u een buxus of struik mooi vormgeven. Takkenscharen zijn er juist weer voor bedoeld om iets hogere en dikkere takken te snoeien.

Gazongereedschap van Gardena kopen

Een mooi, gezond én groen gazon ontstaat natuurlijk niet zomaar, het onderhoud van uw gazon is daarbij heel belangrijk. Top merk Gardena werkt daarom altijd aan vernieuwde gazon innovaties om gebruiksgemak te verhogen. Daarbij is gazongereedschap natuurlijk onmisbaar. Denk eens aan vertictuurharken. Wij hebben alles om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken tijdens de tuinklusjes! Ook voor elektrisch tuingereedschap, en bewatering hoeft u niet verder te zoeken! Kom gezellig langs en bekijk het aanbod voor u zelf. 

Plantenbakken

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuingereedschap