Tuingereedschap

Goed tuingereedschap voor het onderhouden van uw tuin is een absolute vereiste. Niet alleen voor de aanleg maar ook voor het onderhoud van uw tuin. Of er nu een pergola gebouwd wordt, een schutting gezet wordt of een vijver gegraven: wij hebben alles in huis. Ook hebben wij een ruime keuze in tuingereedschap zoals schoffels, snoeischaren en grasmaaiers van diverse merken en dus verschillende prijsklasses. 

Plan uw route


 

Tuingereedschap kopen in Den Haag

Aan de slag gaan in de tuin, kan haast niet zonder het juiste tuingereedschap. Om ervoor te zorgen dat uw gazon er netjes en strak bij ligt heeft u het juiste soort tuingereedschap nodig. Gereedschap zoals een snoeischaar, bloemenschaar en tuinslangen zijn eigenlijk onmisbaar als u goed aan de slag wilt gaan met tuinieren. Voor iedere klus in de tuin is er in ons tuincentrum in Den Haag gereedschap te vinden. Wij bieden o.a:

Tuingereedschappen: snoeischaar kopen

Snoeischaren en bloemenscharen zijn volop te koop bij ons in het tuincentrum, maar wat voor snoeischaar heeft u nu precies nodig? U kunt een snoeischaar zien als twee-langs elkaar snijdende messen. Dit type snoeischaar wordt ook wel papegaaienbek genoemd en kunt u goed gebruiken voor het snoeien van jong hout, levend hout en bloemen. Ook kunt u kiezen voor een snoeischaar met slechts één snijvlak en één stomp vlak. Dit type snoeischaar kunt u gebruiken voor het snoeien van hard-, dood- of stug hout. Dit noemen wij ook wel een snoeischaar met aambeeld. Wij bieden enkel top kwaliteit merken zoals Gardena en Talen Tools. Als u van plan bent om uw takken te gaan snoeien met een diameter groter dan 25mm? Kies dan voor een takkenschaar. Twijfelt u? Kom dan eens advies inwinnen bij ons gezellige tuincentrum in Den Haag.

tuingereedschap, snoeischaar kopen in Den Haag

Wat zijn de voordelen van tuingereedschap?

U kunt uw tuingereedschap al erg voordelig bij ons in Den Haag kopen zodat u kunt genieten van goedkoop en professioneel tuingereedschap. Ook hebben wij veelal tuingereedschap aanbiedingen zodat u snel aan de slag kunt met de tuinklusjes. U kunt namelijk heel wat tijd kwijt zijn aan het onderhoud van uw tuin, maar met de juiste tuingereedschappen maakt u het uzelf een stuk gemakkelijker. Denk aan spades en schoppen voor grondbewerking, harken, bezems en borstels als u gewoon snel aan het werk wil en veel verschillende soorten snoeigereedschap. Andere voordelen van tuingereedschappen:

  • Er is tuingereedschap om al uw tuinplanten en bloemen te voorzien van de juiste verzorging.
  • Door middel van tuingereedschap houdt u de gehele tuin overzichtelijk.
  • Tuingereedschappen zijn uitermate geschikt om de tuin fraai te houden.

Graag tot ziens in ons tuincentrum in Den Haag nabij Rijswijk, Voorburg, Loosduinen en Poeldijk voor alle soorten tuingereedschap in alle soorten en maten. Ook voor plantenbakken, kamerplanten, meststoffen en gewasbescherming hoeft u niet verder te zoeken. Kom eens gezellig langs en bekijk ons aanbod. 

ECOstyle