Bewatering

Bewatering kan op talloze manieren van ingewikkelde sproeisystemen tot een eenvoudige sproeier. Van druppelsystemen voor het gedoseerd water geven in bloembakken, handig als u op vakantie gaat, tot een gewone gieter in diverse trendy modellen. De koppelsystemen maken het werken in de tuin een stuk gemakkelijker en ook zijn de losse onderdelen in de meeste gevallen op voorraad. Slanghaspels en slangenwagens in diverse uitvoeringen. Kortom een compleet assortiment voor in en rond de tuin.

Tuingereedschap


 

Koop Gardena bewatering bij ons in Den Haag

Lekker thuiskomen in een mooie en gezonde tuin is erg ontspannend en fijn voor veel tuin liefhebbers. Lekker genieten van de tuinplanten, bomen en grassprietjes van het gazon. Het gezond houden van deze plantjes en het gazon is natuurlijk onmisbaar als u optimaal van de tuin wilt genieten. Daarom verkoopt tuincentrum Nieuw Hanenburg in Den Haag verschillende bewatering producten zoals: 

  • Wandslangboxen
  • Tuinslangen
  • Sproeiers

Bekijk onze tips voor bewatering in de zomer

Wat is een goede tuinslang?

Wij staan compleet achter de Gardena tuinslangen! Alle artikelen van Gardena zijn meerdere malen getest voor ze de arbeidsmarkt betraden. Hierdoor kan u dus uitgaan van de beste kwaliteit. 7 Jaar nadat het merk in Duitsland was opgericht, kwamen ze op de markt met het Original GARDENA System, ook wel het OGS genoemd. Dit is een innovatie die de tuinslang verbindt met de waterkraan en andere artikelen uit het waterassortiment. Alle tuinslangen zijn van hoogwaardige kwaliteit en raken dus niet in de knoop. Bovendien kunnen de tuinslangen goed tegen een hoge waterdruk. Welke gardena tuinslang u nodig heeft, is altijd afhankelijk van de grootte van de tuin en waar u de tuinslangen voor wilt gebruiken. Onze werknemers in Den Haag kunnen u van passend advies voorzien.

bewatering: gardena

Hoe werkt een tuinslang haspel?

  1. Kies de positie van het tuinslang haspel - Kies hierbij altijd voor een centrale positie en bereken hoeveel meter slang u nodig heeft.

  2. Kies het tuinslanghaspel uit - Afhankelijk van uw budget, maakt u uw keuze voor een type muurhaspel.

  3. Muurhaspel bevestigen - Met een klopboormachine maakt u gemakkelijk gaten in uw buitenmuur op circa 1 meter hoogte 

Tuinslangen en bewatering artikelen

Het tuincentrum voor tuinslangen en bewatering accessoires

Uw auto eens grondig schoonmaken of het water geven van de plantjes in de tuin gaat een stuk makkelijker met de hulp van een tuinslang. Heeft u een balkon of een vrij kleine tuin? Dan kunt u beter kiezen voor een gieter. Heeft u een grote tuin, voorzie dan in één vloeiende beweging al uw bloemen en planten van water. Zo zorgt een tuinslang er niet alleen voor dat u efficiënter te werk kunt gaan, maar voorkomt het bovendien ook waterverspilling. Om uw bewaterings klussen extra gemakkelijk te maken, vindt u in ons tuincentrum een ruim assortiment tuinslangen en bijbehorende accessoires. Gardena biedt voor ieder wat wils! Ook voor ander tuingereedschap zoals elektrisch tuingereedschap, en handgereedschap kunt u bij ons langskomen in Den Haag! Zien we u snel?

Plantenbakken

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuingereedschap