Ruilen en retourneren

Bent u toch niet tevreden over je aankoop dan kunt een artikel binnen 14 dagen retourneren. Voor binnen- en buitenplanten geldt dat u ze binnen 7 dagen kunt ruilen of terugbrengen. Dit kan alleen met de bijbehorende kassabon. Gaat het om een bestelling via onze webshop, vul dan altijd het bijgeleverde retourformulier in. 

Zelf retourneren

U kunt een artikel retourneren in één van onze tuincentra in Den Haag. Webshopbestellingen kunt u ook terugsturen met het bijgeleverde retourformulier. 

Ophalen

Heeft u een bestelling geplaatst die met onze vrachtwagen bezorgd is dan kan deze weer door ons worden opgehaald. De artikelen dienen in de hal of voortuin klaar te staan voor onze chauffeur. Wegens verzekeringskwesties kan de chauffeur niet bij u naar binnen. De retourkosten van de bestelde producten in de regio Zuid-Holland zijn €30,00. De retourkosten buiten de regio Zuid-Holland zijn €50,00. 

Aankoopbedrag

U krijgt het aankoopbedrag direct terug bij onze servicebalie in de winkel. Bij online bestellingen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op uw bankrekeningnummer. 

Beschadigde artikelen

Als een product al beschadigd was toen u het kocht, lever deze dan in bij de servicebalie van uw eigen vestiging. Vergeet niet de kassabon mee te nemen. Als een product beschadigt is geraakt na het verlaten van het tuincentrum, kan het helaas niet worden teruggebracht.

Op maat gemaakte artikelen

Op maat gemaakte artikelen, persoonlijke artikelen en artikelen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden, kunnen niet geretourneerd worden. Bent u niet tevreden over een op maat gemaakt artikel, neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing.