Inspiratie voor vaderdag!

Zondag 19 juni is het weer zover: Vaderdag. Op deze dag zetten we alle vaders van het land weer in het zonnetje! Heeft u al een origineel Vaderdag Cadeau in huis? Voor u het weet, is het zover. Bij Tuincentrum Nieuw Hanenburg geven we u graag inspiratie op het gebied van cadeaus voor de liefste man van de wereld. Wij hebben voor alle soorten vaders een passend cadeau. Kom langs in Den Haag en doe inspiratie op. Check onze openingstijden op de contactpagina.

Voor de relaxte vaders

Voor de vaders die graag buiten zijn en hun tijd graag besteden aan het lezen van een boek, wat puzzelen of luisteren naar hun favoriete muziek, bieden wij ook geschikte cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan sfeerartikelen voor in de tuin, om deze voor vaders nóg comfortabeler te maken. Mooie strakke plantenpotten, buitenkaarsen en meer!  Voor de binnenblijvers hebben we ook geurkaarsen en geurstokjes. Want zeg nu eerlijk, ook vaders houden van ontspanning en lekkere geuren in huis.

Voor de handige vaders

Vaders die zijn geboren met twee rechterhanden en van elk hoekje in de tuin een nieuw project maken, hebben wij de leukste, handigste cadeaus. Is uw vader vaak in de tuin te vinden zijn en houdt hij ervan om de tuin lekker bij te houden? Dan heeft hij natuurlijk wel de juiste attributen nodig. Bij Tuincentrum Nieuw Hanenburg vindt u onder andere handige handscheppen, een goede grasmaaier, een scheppende schop of een snoeiende schaar van tpomerken. Geef een tegoedbon voor een middag samen klussen cadeau inclusief gloednieuw gereedschap. De mooiste momenten beleeft u samen.

Voor de kwekers

Voor de vaders die het leuk vinden om zelf eten te verbouwen of het liefst een appeltaart eten met zelfgekweekte appels, hebben wij volop leuke ideeën. Tuincentrum Nieuw Hanenburg is uw specialist op het gebied van groen. Wat dacht u van een fruitboom waarin uw vaders lievelingsfruit groeit? Wij hebben verschillende soorten hard fruit, dit zijn fruitsoorten met een klokhuis, zoals appels en peren. Of gaat u liever voor zacht fruit, zoals frambozen, aardbeien, blauwe bessen of bramen? Naast fruit hebben wij natuurlijk ook groenteplanten of kruidenplanten. Denk bijvoorbeeld aan een mooie peperplant voor de vaders die gek zijn op pittig eten, of een tomatenplant voor de liefhebbers van verse tomatensoep. Wees creatief! 

 

Vaderdagcadeaus bij Tuincentrum Nieuw Hanenburg

Bij Tuincentrum Nieuw Hanenburg hebben we voor ieder wat wils. De groene liefhebbers zijn natuurlijk helemaal op hun plek bij ons tuincentrum. Breng een bezoek aan ons tuincentrum in Den Haag voor mooie tuinplanten, vaste planten, klimplanten, palmbomen, olijfbomen, kamerplanten en nog veel meer. Ook voor tuinmeubelen of leuke interieur-sfeermakers bent u bij ons aan het juiste adres. U bent van harte welkom. We helpen u graag!