Je bent van harte welkom!


BINNEN


Midden in de stad vind je ons knusse tuincentrum met een breed assortiment. Een uitgebreide selectie aan kamerplanten om meer groen in huis te brengen, mooie potten die passen bij jouw stijl en sfeervolle woonaccessoires om van je huis een thuis te maken. Ook zijn er prachtige bloemen en boeketten bij ons te vinden. 


BUITEN


Ga je aan de slag in de tuin of op het balkon? Wij hebben de nodige gereedschappen om je buitenruimte netjes te houden. Misschien wil je liever zelf iets laten groeien? Ook dat is geen probleem met onze groente, kruiden en bloemen zaden en de benodigde accessoires. Aan tuinplanten, waterplanten, boompjes en struiken is er ook geen gebrek, compleet met bijpassende buitenpotten, zodat je in één keer klaar bent. Aan de kleine dieren is ook gedacht, want bij ons vind je ook vogelhuisjes en insectenhotels.

We hopen je snel te zien!

Stadstuincentrum Nieuw Hanenburg op de Hanenburglaan is ons kleine knusse stadstuincentrum in de bomenbuurt van Den Haag. Bij ons kunt u terecht voor alle reguliere tuincentrum artikelen zoals kamerplanten, tuinplanten, bloemen, bloempotten, plantenbakken, potgrond en meer.