Moederdag Den Haag

Moederdag Den Haag

Opzoek naar een moederdag cadeau in Den Haag? Om moeder, oma of schoonmoeder eens in het zonnetje te zetten? Op Moederdag worden natuurlijk alle moeders verwend. Vertel met dit gebaar hoe belangrijk ze voor je is! Zij blijft de vrouw waar jij je als volwassene toch nog een beetje kind voelt. De vrouw waar je je hart kunt luchten en die altijd goede raad heeft. Ze heeft altijd het beste met je voor en steunt je door dik en dun. Moederdag valt ieder jaar op de 2e zondag van de maand mei. Zet het in de agenda, zodat je haar niet kunt vergeten!

Moederdag cadeau in Den Haag

Wij hebben in ons tuincentrum diverse kadotjes die geschikt zijn om op moederdag cadeau te doen. We hebben voor het gemak enkele cadeau ideeen in een lijstje gezet:

  1. Geef haar een mooi boeket bloemen, wij hebben diverse boeketten klaar staan om zo mee te nemen of laat er ééntje door onze bloemist samenstellen met haar lievelingsbloemen er in. Onze bloemen specialiste helpt u graag!
  2. Een kamerplant staat langer dan een boeket bloemen daar kan ze dus extra lang van genieten. Enkele populaire kamerplanten zijn: de orchidee, ficus, lepelplant, vetplanten en de cactus. Dit is slechts een greep uit het aanbod, kom kijken of bel ons voor meer informatie.
  3. Een bloeiende tuinplant cadeau geven kan ook! Er is nu volop keuze uit diverse zomerbloeiers. Populaire planten voor buiten met Moederdag zijn bijvoorbeeld: een bloempot gevuld met zomerbloeiers zoals geraniums, petunia’s, viooltjes, begonia’s etc. Dit kunnen zowel hangende als staande planten zijn. Hangende zomerplanten op pot zitten vaak in hanging baskets of plantentassen. Opzoek naar een grotere tuinplant op stam of als struik met veel bloemen, denk dan aan de: Lavendel, Hortensia's, Solanum, Sundaville etc. Deze planten kunnen mooi gecombineerd worden met een kunststof pot van Elho of een rieten mand. Daar ga je haar zeker blij mee maken!

Meer weten over ons aanbod? Kom dan langs in ons stads - tuincentrum in Den Haag of bel ons op: 070 36 052 92

 

Zomerbloeiers tuincentrum Den Haag  Spaanse margriet tuincentrum Den Haag

Lavendel in tuincentrum Den Haag  Hortensia's kopen tuincentrum Den Haag