Kamerplanten

Kom voor uw kamerplanten naar Tuincentrum Nieuw Hanenburg in Den Haag. Een groene sfeer in huis is aangenaam! Daarnaast zorgen kamerplanten voor zuivering van de lucht en houden ze het vocht- en zuurstofgehalte op peil. Bij ons koopt u kamerplanten van topkwaliteit; vers en sterk!

Divers aanbod kamerplanten

Er is een groot aanbod kamerplanten op de markt. Iedere kamerplant heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Wij verkopen:

  
Een nieuwe kamerplant uitkiezen

Wilt u meer kleur in huis? Groene kamerplanten geven al heel veel sfeer, maar u kunt ook kiezen voor bloeiende kamerplanten, zoals de Anthurium, Orchidee en de  Amaryllis bijvoorbeeld. De kunst is eigenlijk om het geheel in balans te brengen en de planten te laten matchen met de stijl van uw interieur. Wissel groene kamerplanten af met bloeiende kamerplanten en misschien een paar leuke kleine cactusjes. 

Bent u iemand die van een strak interieur houdt? Voeg dan wat kleur toe met een bloeiende of zelfs exotische kamerplant. Of kies juist voor heel veel fris groen. Natuurlijk kunt u voor advies over welke kamerplanten het best bij u en uw interieur passen altijd langskomen in ons tuincentrum.

Sfeer in huis...

Hou ze mooi

  
Verzorging van uw kamerplant

Naast het grote assortiment kamerplanten hebben wij natuurlijk ook diverse soorten potgrond; zo kunt u kiezen uit grond voor orchideeën, palmen en cactussen. In de speciale potgrond zitten extra voedingsstoffen die er voor zorgen dat de kamerplanten een impuls krijgen. Wij hebben uiteraard ook potgrond die geschikt is voor meerdere soorten kamerplanten. Daarnaast hebben we vloeibare plantenvoeding voor verschillende kamerplanten voor u klaar staan.

Kom eens langs in ons tuincentrum; we nemen graag de tijd om u te helpen bij de aanschaf van een mooie kamerplant en de bijbehorende potgrond en voeding!

 

 

  
Luchtzuiverende kamerplanten

Elke kamerplant is in principe luchtzuiverend, maar sommige kamerplanten doen dit in hogere mate dan anderen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Aloë Vera
  • Lepelplant (Anthurium)
  • Varens
  • Goudpalm
  • Klimplanten

Wordt u vaak met hoofdpijn wakker? Zet dan een luchtzuiverende kamerplant op uw nachtkastje of in de hoek van uw slaapkamer. Grote kans dat dit helpt! Tegenwoordig isoleren we onze huizen zo goed dat de lucht in ons huis vaak droog is en dat er maar weinig zuurstof aanwezig is. Dit kan leiden tot gezondheidsklachten, zoals hoofdpijn en zelfs tot slaapproblemen, huidklachten en longproblemen. Een goede ventilatie kan natuurlijk helpen bij het zuiveren van de lucht in uw huis, maar kamerplanten ook! Iedere kamerplant zorgt door middel van fotosynthese voor zuurstof en sommige hebben zelfs een luchtzuiverende werking. Via de bladeren nemen deze planten schadelijke stoffen op uit de lucht en ze breken deze ook af. Luchtzuiverende kamerplanten zijn ook een soort natuurlijke luchtverfrissers; ze breken ‘onfrisse geuren’ af. De deskundige medewerkers van Tuincentrum Nieuw Hanenburg in Den Haag vertellen u graag welke planten luchtzuiverend zijn!

Planten: natuurlijke luchtverfrissers!

Sansevieria

Graslelie

Perfecte planten voor uw thuiskantoor

We leven in een rare tijd, waarin veel van ons vanuit huis onze werkzaamheden kunnen doen. daarom is het ontzettend belangrijk om een fijne werkplek te hebben. Hierbij denkt u misschien als eerste aan een ergonomische bureaustoel, een groot scherm om op te werken en een eigen kamer met daglicht, maar..... ook planten kunnen uw productiviteit een ontzettende boost geven!

Wist u dat een groene omgeving met de juiste planten de productiviteit met wel 15% kan verhogen?

Wij helpen u natuurlijk graag om uw werkplek nóg fijner te maken. Daarom hebben wij een lijstje van planten voor u samengesteld, waarvan bewezen is dat ze een positieve invloed hebben op hun omgeving. Ze geven energie, hebben een kalmerende werking en brengen meer zuurstof in de lucht. Dat is fijn, want zo gaat uw concentratie in een mum van tijd omhoog!

Calathea

Lepelplant

Blauwvaren

Monstera monkey mask

Kamerplanten kopen bij Tuincentrum Nieuw Hanenburg

Bent u dus op zoek naar wat meer groene vrienden in huis, dan bent u bij Tuincentrum Nieuw Hanenburg aan het juiste adres! Of u nu een grote kamerplant wilt, luchtzuiverende kamerplanten of uw thuiskantoor in wilt richten, wij hebben een breed assortiment, waarbij u altijd slaagt. Ons ervaren personeel staat altijd klaar om u te voorzien van het juiste advies in uw plantkeuze of de verzorging. Wist u dat wij ook heel groot zijn in plantenpotten? Zo kunt u meteen een compleet pakket meenemen naar huis en hoeft u er alleen maar een goed plekje voor te vinden. 

U bent van harte welkom!

De route naar ons tuincentrum