Plantenbakken

Bloempotten en plantenbakken kopen in Den Haag? Dat doet u bij tuincentrum Nieuw Hanenburg!

Bloempotten en plantenbakken in Den Haag

Heeft u een tuinplant of kamerplant waar u een mooie plantenbak bijzoekt? Een mooie bloempot of plantenbak maakt het plaatje compleet! Op balkons, terrassen, in de tuin, maar ook in huis kan een plant in een plantenbak de sfeer positief beinvloeden. De keuze in plantenbakken en bloempotten in ons tuincentrum is divers. Geglazuurde potten hebben het voordeel dat het water in de pot minder verdampt dan in de roodstenen (terracotta) potten. In de terracotta potten zit veel kwaliteitsverschil, de goedkopere soorten zijn vaak poreuzer dan de duurdere goed doorgebakken. In de winter kan het dus voorkomen dat de goedkopere plantenbakken stuk vriezen.

Bloempotten en plantenbakken van diverse materialen

Smaken verschillen, daarom vindt u bij ons vele verschillende plantenbakken. Elke plantenbak die wij verkopen verschilt in materiaal, vorm en hoogte. Tevens hebben wij plantenbakken die geschikt zijn voor binnen en voor buiten gebruik. Vraag daarom deskundig advies aan één van onze medewerkers.

Onze merken plantenbakken

Wij bieden diverse merken plantenbakken en bloempotten voor binnen en buiten. Ondanks dat ons tuincentrum een wat bescheidener formaat heeft bieden we u vooral vor buiten potten een groot assortiment. Naast de bekende merken als Mica, Elho verkopen wij ook minder bekende merken, uiteraard letten wij bij de inkoop goed op de kwaliteit. Momenteel hebben wij veel vraag en daarom ook ruim aanbod terracotta potten!

Kom langs in ons stadstuincentrum voor de mooiste plantenbakken! Bekijk onze contactpagina voor de adresgegevens en openingstijden. Telefonisch meer info? Bel: 070 36 052 92

 

Plantenbakken Den Haag  Plantenbakken en bloempotten in Den Haag