Vaste planten

Opzoek naar vaste planten in Den Haag? Dan moet u zeker ons knusse stadstuincentrum in de Bomenbuurt bezoeken. Iedere week weer evrse planten van de veiling, het aanbod is uiteraard afhankelijk van het seizoen.

Vaste planten wat zijn dat?

De naam zegt het al: vaste planten zijn planten die ieder jaar weer terug komen. Nadat ze in de herfst afsterven en er eigenlijk niets meer te zien is, komen ze in het voorjaar weer vrolijk op. Als de planten te groot worden, kunt u ze in het najaar "scheuren", met een scherpe spade snijdt u er een stuk af; bij oudere planten wordt het vooral gedaan om de plant te verjongen, de oude kern wordt dan weggegooid.Vaste planten kunt u mooi combineren met éénjarige planten, deze groeienslechts één seizoen. De vaste planten vormen een goede bais voor uw tuin. Met éénjarige planten brengt u elk jaar weer een nieuw sfeertje of kleurtje aan!

Het assortiment vaste planten is groot. In de zomer worden vaak grotere planten aangeboden, een lege plek in de tuin is dan snel opgevuld. Heeft u vragen over ons aanbod dan kunt u ons altijd bellen op: 070 36 052 92 of kom eens langs ons personeel staat graag voor u klaar!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten Den Haag