Bloemenwinkel

Bloemenwinkel

Opzoek naar een bloemenwinkel in Den Haag? In ons Tuincentrum Nieuw Hanenburg hebben wij dagelijks verse bosse bloemen en de mooiste boeketten klaar staan. Zo bent u altijd verzekerd van verse bloemen, met een 7 dagen vaasgarantie! U kunt bij ons ook een boeket naar wens laten samenstellen of een kant en klaar bosje meenemen. Kortom, voor iedereen een passend boeket of bloemstuk!

Bloemen voor iedere gelegenheid in onze bloemenwinkel in Den Haag

Iedere dag maken onze bloembindsters in onze bloemenwinkel verse boeketten bloemen voor u klaar. Gemaakt van de bloemen die passen bij de jaargetijde of bij uw wensen. Wilt u een boeket voor een speciale gelegenheid, daar kunnen we u bij helpen. Of het nu gaat om een:

  • Bruidsboeket
  • Rouwboeket
  • Valentijnsboeket
  • Moederdagboeket
  • Voor elke gelegenheid vindt u een boeket in onze boemenwinkel in Den Haag

Hoe kan ik bloemen zo lang mogelijk vers houden?

Voordat u de bloemen in de vaas zet kunt u het beste de steel schuin afsnijden. Snij laag hangende takjes met bladeren af zodat ze niet in het water van de vaas komen, daar kan rotting door ontstaan waardoor de bloemen minder lang zullen leven. Vervolgens de bloemen zo snel mogelijk in een schone vaas met water zetten. Het is aan te raden snijbloemenvoeding te gebruiken. Deze extra voedingstoffen zorgen voor een langere levensduur en houdt de bladeren frisgroen. Vergeet niet iedere dag vers water toe te voegen aan de vaas. Heeft u andere vragen? Kom dan langs in onze bloemenwinkel in Den Haag, wij helpen u graag zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van de mooiste bloemen!

Onze bloemenwinkel en bezorgingen in de omgeving Den Haag

Onze bloemenwinkel biedt een bezorgservice aan. De bloemen worden tegen een kleine vergoeding bezorgd in de omgeving van Den Haag. Weet u wat voor bloemen of kleur boeket u wenst en welk budget u heeft? Stuur ons een mailtje: info@tuincentrumnieuwhanenburg.nl of bel ons op: 070-3605292
 
Bloemenwinkel in ons tuincentrum te Den Haag