Kamerplanten

Kom voor uw kamerplanten naar tuincentrum Nieuw Hanenburg in Den Haag. Een groene sfeer in huis is aangenaam! Daarnaast zorgen veel kamerplanten zoals de Aloë Vera, Lepelplant (Anthurium), Goudpalm en klimplanten voor zuivering van de lucht. Bij ons koopt u een plant van top kwaliteit;  vers en sterk!

Divers aanbod kamerplanten

Er is een groot aanbod kamerplanten op de markt, wilt u een kamerplant die weinig verzorging nodig heeft? Kies in dat geval voor een groene kamerplanten, een cactus of een vetplant. Het nadeel van deze kamerplanten is dat ze nooit in bloei zullen staan en u dus niet kunt genieten van bloemen. Het groen zorgt wel voor een aangename sfeer in huis. Wilt u meer kleur in huis? In dat geval kunt u beter kiezen voor bloeiende kamerplanten zoals de Anthurium, OrchideeAmaryllis etc.

Verzorging van uw kamerplant

Naast het grote assortiment kamerplanten hebben wij natuurlijk ook diverse soorten potgrond, zo kunt u kiezen uit grond voor orchideeën, palmen en cactussen. In de speciale potgrond zitten extra voedingsstoffen die er voor zorgen dat de kamerplanten een extra impuls krijgen. Wij hebben uiteraard ook potrond die geschikt is voor meerdere soorten kamerplanten. Daarnaast hebben we ook voor diverse planten vloeibare voeding voor u klaar staan. 

Kom langs in ons tuincentrum we nemen graag de tijd om u te helpen bij de aanschaf van een mooie kamerplant en bijbehorende potgrond en voeding!