Kerstversiering

Bent u opzoek naar kerstversiering in Den Haag? Kom dan naar het kleinste en gezelligste tuincentrum in de Bomenbuurt! 

Kerstversiering bij tuincentrum Nieuw Hanenburg

In de aanloop voor de kerst zorgen we voor een echte kerstsfeer in ons stadstuincentrum. We hebben diverse tafels vol met de leukste decoratie! In onze winkel vindt u onder andere houten kerstbomen, echte kerstbomen, kerstballen, kaarsen en andere decoratie voor in uw huis en tuin. Enkele van de merken die u bij ons zult terug vinden zijn Bolsius en Long Island Living.

Kerststukjes maken in Den Haag

In ons tuincentrum vindt u alle materialen om zelf een mooi kerststukje te maken. Denk aan artikelen zoals hulstblaadjes, dennentakken, dennenappels, mini kerstballen, steekschuim en meer.

Kerststukje maken, wat heeft u nodig?

  • Steekschuim
  • Bloembakje of mandje
  • Dennentakjes 
  • IJzerdraad
  • Decoratie: kleine kerstballen, dennenappeltjes enz.
  • Mos (echt uit de tuin of decoratiemos)

Dit is een erg leuke kerst activiteit om met de kinderen te doen tijdens de vakantie! In onderstaand filmpje laat Romeo van "Green your day" zien hoe makkelijk het is om zelf een mooi kerststukje te maken!

 

Kom langs in ons stadstuincentrum om alvast wat leuke kerstversiering en kerstcadeautjes te shoppen! Bekijk via contact in het hoofdmenu onze contactgegevens en openingstijden.


Houten kerstboom kerstversiering Den HaagKerstversiering tuincentrum Den HaagKerstversiering figuren Den HaagKerstkransen tuincentrum Den Haag