Snijbloemen

Bent u opzoek naar verse snijbloemen in de omgeving van Den Haag? Dan moet u zeker een keer een bezoek brengen aan onze bloemenwinkel waar wij elke dag verse bloemen hebben.

Snijbloemen voor diverse gelegenheden

Wist u dat bloemen vroeger als eten, parfum en geneesmiddel dienden? Eeuwen geleden werden bloemen ook al gebruikt bij bijzondere gebeurtenissen. Tegenwoordig zullen bloemen nooit ontbreken op feesten, verjaardagen, bruiloften maar ook op minder vrolijke momenten zoals een begravenis of ziekenbezoek. Onze bloemist in Den Haag maakt de mooiste bruidsboeketten en rouwboekketten. Kom gerust langs voor een vrijblijvend advies.

Snijbloemen cadeau geven

Bloemen brengen sfeer en kleur in huis en zijn daarom ook een ideaal cadeau; voor uzelf of voor iemand anders. Bent u op zoek naar bloemen in Den Haag om te geven of voor u zelf? Het aanbod snijbloemen in onze bloemenwinkel is afhankelijk van het seizoen. Er staan standaard boeketten bloemen klaar die u zo mee kunt nemen, maar u kunt ook naar eigen keuze een boeket samen laten stellen of een mooi bloemstuk laten opmaken.Om het helemaal af te maken hebben wij ook mooie vazen potten en manden in onze bloemenwinkel voor u klaar staan. 

Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij ook thuis. Kom langs bij stadstuincentrum Nieuw Hanenburg! Onze vakkundige bloemisten helpen u graag!