TuinIdee beurs - 16 tot 20 februari in de Brabanthallen!

TuinIdee beurs - 16 tot 20 februari in de Brabanthallen!

Begin het nieuwe tuinseizoen goed met een bezoek aan TuinIdee in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch! De inspirerende beurs bestaat 25 jaar, dus hoog tijd er eens naartoe te gaan als je er nog niet eerder geweest bent.

Informatie & inspiratie

Van donderdag 16 tot en met zondag 20 februari kun je je tijdens TuinIdee laten informeren, inspireren en verrassen. Zo’n beetje alle van televisie bekende groenpresentatoren geven presentaties in het Tuintheater, van boer Tom en Jurgen Smit tot Rob Verlinden en Romeo Sommers. Tuinbranche Nederland creëert er kleurrijke inspiratie- en trendtuinen, inclusief handige meeneem-ideeën. En dan zijn er nog meer dan twintig tuinen die door zorgvuldig geselecteerde hoveniers zijn aangelegd, van een tuin die het bourgondische Brabantse buitenleven viert tot een stoere loungetuin. Er is weer een culinair deel waar je allerlei lekkernijen, zoals eetbare bloemen, kunt proeven en waar veel aandacht is voor moestuinieren. Voor advies op maat en een gratis tuinschets kun je terecht in het Tuinatelier. Nieuw dit jaar zijn TuinIdee Outdoor, de Klimaatbestendige tuin en het Tuinencarnaval, een bonte, fleurige parade van tuinen en planten in de entreehal.

TuinIdee 2017, 16 t/m 20 februari, do, za en zo van 10.00 tot 18.00 uur, vr van 10.00 tot 21.00 uur, entree € 16,50, www.tuinidee.nl.